termin-atör!

etkinligi bol sehrimiz berlin'de bu aralar neler olduguna dair bir derleme yapmaya karar verdim. böylece facebook sayfamizi takip etmeyenler de bunlari kacirmamis olurlar.


19 ekim cuma:

türkiye'de güncel politik durum - gazeteci nedim sener'le toplanti.
saat 19:00
yer tiyatrom, alte jakobstr. 12 10969 berlin

blogumuzun her daim destekledigi sevgili grup tralalka'nin konseri:
saat: 22:00
yer: badehaus szimpla.
ayntrit: 7 oyro.

cilginca egleniyormus gibi davranan ergenlerin sürekli fotograf cekildikleri ve cozutmaya bahane aradiklari erasmus partilerini cok tasvip ve tavsiye etmesem de...
cirque international & erasmusnights - @ kino international.

20 ekim cumartesi:

yeni raki - sprit of istanbul fest.

"ayntrit fray" olan bu festivalin facebook "event"ine "join" eden ilk 750 kisiye "food&drink gutschein"i verildigini (an itibariyla 984 kisi olmus) (ki gutschein ve eintritt frei; kostenlos, gratis, angebot, stark reduziert ile beraber en sevdigimiz almanca kelimeler familyasini olusturmakta) facebook sayfamizdan duyurmustuk. böyle derlemeler yapsak da facebook sayfamizi takip etmediginiz sürece birseyleri kacirmaniz cok muhtemel e ama size de müstahak yani bir yerde!

24 ekim carsamba:

"freie berufe in gefahr - rechtsanwältnnen und journalistinnen in der türkei hinter gittern".

simultane tercümenin olacagi bu panelin konusmacilari ise yildirim türker ve ercan kanar. ayrica düzenleyenler katilmak isteyenlerin 19 ekim cumaya kadar straach@anwaltverein.de adresine mail atilmasini rica etmis.

saat: 19:00
yer: dav-haus, littenstraße 11, 10179 berlin

budur.

1 yorum: